Airco

Een gezond binnenklimaat zorgt voor een aangenaam verblijf. Dit is zowel thuis als op kantoor van toepassing. Door de installatie van een aircosysteem, kunnen we dit gezonde binnenklimaat het hele jaar door voor u waarborgen. U kunt in de winter verwarmen en in de zomer koelen. Wij installeren Fujitsu AircoHeaters. Deze hebben een nieuw design, waardoor ze gezien mogen worden. Verder wordt de compacte vorm gecombineerd met een uitermate hoge efficiëntie. In de verwarmingsmodus levert de airco een krachtige neerwaartse luchtstroom, waardoor er een grote behaaglijke comfortzone ontstaat. In de koelmodus wordt de koele lucht horizontaal onder het plafond verspreid en vervolgens in een tochtvrije neerwaartse beweging naar beneden gebracht.

Dankzij de 10 graden functie laat de design AircoHeater de temperatuur nooit onder de 10 graden zakken. Zo voorkomt u vorstschade aan uw woning en blijft de binnentemperatuur op een aanvaardbaar niveau. 

Geluid is een milieunorm. Fujitsu buitenunits behoren tot de stilste op de markt. Met de afstandsbediening kunt u met één druk op de knop het geluidsniveau van de buitenunit programmeren.