Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de Cv-installatie met de bijbehorende radiatoren voor de warmte in de vertrekken zorgt. Door de hedendaagse techniek kan de verwarming van een ruimte worden afgestemd op zijn functie. U kunt bijvoorbeeld thermostatische knoppen laten installeren op uw radiatoren.

Wij plaatsen Nefit Cv-ketels en staan volledig achter de service en kwaliteit van dit merk. U kunt de Cv-ketel zowel kopen als huren. Brochures van Cv-ketels en thermostaten vindt u op deze website onder Downloads. Voor meer informatie kunt u de Nefit website bezoeken www.welkombijnefit.nl of een afspraak maken op ons kantoor.

Naast de welbekende Cv-ketel en radiator zijn er ook nieuwe manieren van verwarming, te denken valt aan een combiketel of vloerverwarming. De bijhorende installaties zijn ver doorontwikkeld waardoor de investering in relatie tot het rendement zeer interessant kunnen zijn om in overweging te nemen. Het resultaat wat deze installaties moeten leveren is een verhoging van het woon- of werkcomfort door de circulatie van een aangename temperatuur.