Over ons

Welkom op de website van Installatietechniek S. Reekers uit Balk. Graag stellen wij ons even aan u voor.

Ons bedrijf is een gerenommeerd installatiebedrijf en bestaat sinds 1914. In dat jaar richtte Sibbele Reekers het bedrijf op en had als locatie de Dubbelstraat in de oude binnenstad van Sloten. Inmiddels hebben twee generaties Reekers hem opgevolgd en sinds 2010 is het bedrijf overgenomen door Koos van Strien. Hij is daarvoor 15 jaar in het bedrijf werkzaam geweest.  

Ons totaal installatiebedrijf is gevestigd op het industrieterrein Eigen Haard 12 C in Balk. Onze werkzaamheden betreffen het totale installatie gebeuren in uw woning of bedrijf. We werken voornamelijk in de regio Gaasterland-Sloten. Korte lijnen en heldere communicatie zorgen binnen het bedrijf voor een goede afstemming tussen opdrachtgever en Installatietechniek S. Reekers. 

Indien een offerte bij ons wordt aangevraagd, komen wij, indien gewenst, ter plaatse kijken. Uw wensen en voorkeuren kunnen dan besproken worden. Een goed advies zorgt ervoor dat er ook een optimale keuze gemaakt kan worden tussen de verschillende mogelijkheden.

Installatietechniek S. Reekers is een landelijk erkend totaal installatiebedrijf. Ons bedrijf is aangesloten bij Techniek Nederland. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Bedrijfspand aan Eigen Haard 12 C in Balk
archief_foto
Drie generaties Reekers

 

 

Huidige eigenaar sinds 2010